Väljakutse selline. Neli toidukorda, kus koostisosaks tatar.
Täna siis.
Neli korda tatart... see tundub isegi minu jaoks liiga palju!
Neli korda tatart... see tundub isegi minu jaoks liiga palju!
Algust tegin juba eile õhtul.
Panin 3 supilusikatäit toortatart likku. Et hommikul mõtlen, mis juurde saab.
Väljakutse seegi, et hakkama pean saama selle kraamiga, mis kodus olemas. Poetuuri täna plaanis pole, sest kodus on üht-koma-teist, isegi rohkem kui tavaliselt.
Hommikul pesin tatra sõelal üle. Lisasin kõrvitsapüreed (varud sügavkülmas), veerand hakitud greipi ja keefiri.
Magusaks juurde veidi vahtrasiirupit (kingitus jõuludeks).
Et lõbusam välja näeks, raputasin peale purustatud kõrvitsaseemneid.
Veidi mõrkjas maitse greibist, aga mulle sobib.
Teine toidukord.
Tatar hautatud koos värske kapsaga. Juurde kooreses kodujuustus tomat ja kurk ning praetud singiviilud. Viimased oleks võinud olemata olla, aga säilivusaeg hakkas lõppema.
Kasutasin ära.
Lõunasöök siis selline.
Kolmas toidukord. Soe ahjuleib tatra-kodujuustu seguga. Segusse tükeldasin veel paprikat, lisasin veidi majoneesi ja sulatatud juustu.
Leivaks oli Jassi seemneleib.
Peale tomativiil ja näpuotsaga pitsamaitseainet.
Ja siis ahju küpsema.
Kõige lõpuks soe tatra-seenesalat.
Tegin valmis, aga sööme homme!
Sibul ja küüslauk õlisele pannile, hiljem lisasin keedetud tarta ja seened. Kasutasin ära laste toodud gemüüse purgis - kukeseened ja muu.
Mis muu täpselt, seda ei tea, aga imehea.
Serveerisin ikka pidulikult ka, värviks juurde mõni riba paprikat.
Vaja ju pildistada!
Selline toidutegemise päev täna.
Päris huvitav väljakutse... ja sugugi mitte niiväga väike!
...
Väljakutse seegi, et hakkama pean saama selle kraamiga, mis kodus olemas. Poetuuri täna plaanis pole, sest kodus on üht-koma-teist, isegi rohkem kui tavaliselt.
Hommikul pesin tatra sõelal üle. Lisasin kõrvitsapüreed (varud sügavkülmas), veerand hakitud greipi ja keefiri.
Magusaks juurde veidi vahtrasiirupit (kingitus jõuludeks).
Et lõbusam välja näeks, raputasin peale purustatud kõrvitsaseemneid.
Veidi mõrkjas maitse greibist, aga mulle sobib.
Teine toidukord.
Tatar hautatud koos värske kapsaga. Juurde kooreses kodujuustus tomat ja kurk ning praetud singiviilud. Viimased oleks võinud olemata olla, aga säilivusaeg hakkas lõppema.
Kasutasin ära.
Lõunasöök siis selline.
Kolmas toidukord. Soe ahjuleib tatra-kodujuustu seguga. Segusse tükeldasin veel paprikat, lisasin veidi majoneesi ja sulatatud juustu.
Leivaks oli Jassi seemneleib.
Peale tomativiil ja näpuotsaga pitsamaitseainet.
Ja siis ahju küpsema.
Kõige lõpuks soe tatra-seenesalat.
Tegin valmis, aga sööme homme!
Sibul ja küüslauk õlisele pannile, hiljem lisasin keedetud tarta ja seened. Kasutasin ära laste toodud gemüüse purgis - kukeseened ja muu.
Mis muu täpselt, seda ei tea, aga imehea.
Serveerisin ikka pidulikult ka, värviks juurde mõni riba paprikat.
Vaja ju pildistada!
Selline toidutegemise päev täna.
Päris huvitav väljakutse... ja sugugi mitte niiväga väike!
...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar