Jätkan.
Algus oli siin.
Läätseroog
Supp või hautis
200g - 300g läätsi
1,5 - 2 l puljongit
1 sibul v porrulauk
2 küünt küüslauku
2 - 3 porgandit (võib riivida)
2 spl tomatipüreed
lillkapsas
1. Läätsed pesta, nõrutada
2. Sibul, küüslauk tükeldada, keema
3. Siis läätsed, neid keeta 20 - 25 minutit
4. 10 min enne lõppu võib panna lillkapsa
Grillitud avokaadod
2 küpset avokaadot
1 sidrun v laim
1,5 tl oliivõli
sool v maitsesool
salsakaste (soovi korral)
Lõika kaheks, eemalda seeme
maitsesta
küpseta 2-3 min
täida õõnsus kastmega
Müsli
5 dl kaerahelbeid
100 g mandleid
50 g rosinaid
2 munavalget
1 tl vanillisuhkrut
veidi soola
2 spl suhkrut
1 spl kakaod
1 tl kaneeli
2 spl mett
Purusta mandlid. Sega ained.
Vahusta munavalged.
Lisa segu sinna sisse.
Viimasena lisa mesi.
Laota küpsetuspaberiga plaadile.
150 kraadi ja 20 - 30 min
Aega ajalt segada.
Jahutada.
Õhukindlalt purki.
Porgandikook
2 kl riivitud porgandit
2 kl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
2 kl suhkrut
muna
hmmm.... aga või... no ma ei tea?
...
Ja kuskilt olen selle maha pildistanud.
Tõenäoliselt hambaarsti ukse taga oma aega oodates.
...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar