teisipäev, 12. jaanuar 2021

Fotojaht: läbi klaasi

 ...

Eks ole ju, inimesel pole midagi muud teha, kui ühest aknast välja vaadata ja teisest aknast välja vaadata. 

Ongi, sellist tuisku pole ammu olnud, nii et vaatamine on vabandatav. Õigem oleks muidugi õue minna. 

Aga et tuisk ikka meelde jääks (ma ei saa oma mälu usaldada), tegin mõned pildid ka. 

Mägimänd akna taga... on juba paar aastat päästnud mind metsas jõulukuuse otsimisest. Oks vaasis endiselt ilus, lopsakas ja roheline, pole vist probleemi, peab jaanipäevani vastu. Tulukesed võiks muidugi juba korjatud olla.


Selle siputise leidsin ukseklaasilt, küll ikka mõnel on pikad ja saledad sääred... võib uhkusega sirutada.


Tänane päevaküsimus.
Nii, läbi klaasi vaadatuna.
Kas Hari ja Labidas võivad oma kooselu registreerida?

Koostöö sujub neil päris kenasti.


Lõpuks väike lefa-lefa :)

...
Panin üleskutse ka. 
Fotojaht.
Et kui keski leiab mõne klaasi(täie), mida läbida või jagada tahab.
...

5 kommentaari:

konn, lendav konn ütles ...

Harja ja labida kurbkoomilise suhte kohta ütleks (Pardon my French) - üks kepp kõik!:)
Kohe tõttan elu läbi klaasi vaatama!

Raisakull ütles ...

Ma mõtlesin ennist, et peaksin need jõulude aegu väljataritud tulukesed kõik kokku korjama, aga ei viitsi sellega veel jamada - sihuke valgus on eriti mugav trükkimiseks ära kasutada.
Seda lefa-lefa hetke kaedes - loodetavasti pole see su hüvastijätulehvituseviibe...
Kuidagi kurb hakkas kaedes üleskutset votujahile ja keegi enam selle tillukese pakase tõttu ei suuda osaleda, siis võtsin oma jalad vatsa alt välja ning läbi külma tuisu komberdasin akna taha...

tegelinski ütles ...

Nii nagu suusatamisel, et saab ka üksi, annab jahilgi käia. Üksi. Aga selge see, et seltsis segasem ;) Nii et vahva, et sa suuskadel toimetad, ja et jahil ka kaasa lööd. Mõtlesin just, ma pole 30+ aastat suuski alla saanud, ja ega ma kauges nooruses nendega ka suurt rohkem liikuda ei osanud, kui niisama kõndida. Kooli ajal oli päris kole, siis tuli bussiga, suusad kaasas, läbi linna sõita, et kuskile suusatundi minna. Kuhu? Mustamäele või Kakumäele, kes seda enam mäletab. Suusasaapad olid sellised musta värvi kobakad, augud varbas. Ja kui augud välja venisid, pandi plekid alla. Plekiga parandati ka murdunud suuski. Olid ajad....

Helve ütles ...

Oh, nüüd ei pea lihtinimene vähemalt oma mõistust kasutama ja otsustama, kas "jah" või "ei". Olen kolmapäevaöise asjde käiguga rahul ja mul tegelikult suva, kas hari ja labidas on suhtes või ei. Vaba maa, tahe on vaba, ise valivad. ;)

Tänud, et fotojahi teema välja pakkusid. Ootan järgmist teemat, sul tekivad ja arenevad need kenasti. Eks ma võtan ka osa vastavalt võimalustele.

TwD ütles ...

Lahe, liigutav ja nostalgiline (viimane vist ainult minu jaoks... ja nostalgia pole lumi, vaid see on kodutunne, oma õue lugu, olgu siis labida ja harja suhtega või mitte).
Ilus!