laupäev, 16. jaanuar 2016

Söömine nagu vanasti

...
Meisterkokkade saates taunitakse lihtsaid toite.
Ikka tahavad, et mingi kaasaegsus juures.

Meil on küll nii nagu vanasti, ja seda süüakse kõige meelsamini.
Kaalikas, porgand, kartul, sibul ja liha.

Ahjupotti ja ahju.

Sinna päris ahju, mille abil just-just tuba soojaks saanud.


Paar tunnikest aega ja hüva roog valmis.


Tegelikult mulgikapsas ka, see ahjupott oli teises ahjus.

Mulle isiklikult maitseb just kapsas, lemmiktoit lapsest saadik.

Pilti ei teinud.
...

2 kommentaari:

Linda Järve ütles ...

Vaat see mulle meeldib :)

tegelinski ütles ...

Ehhh... sõbranje tegi juba märkuse, et liha oleks pidanud pruunim olema, aga tühi kõht ei kannata ju oodata! Oli nii ka hea :)