esmaspäev, 3. jaanuar 2022

Päevapilt

 ...

Uus projekt jaanuari... üks pilt päevas, kokku 31 päevapilti. Teatavasti mul seebikarp pildistamiseks ja nuputelefon helistamiseks. Ja harjumus käia, fotokas taskus.


01.01.2022 kell 00.01... aastavahetusel

...


02.01.2022 kell 09.00... päikesetõusu ootel

...


03.02.2022 kell 15.00... jäävihm segas vaatamist

...

6 kommentaari:

Helve ütles ...

Päevapilt on hea mõte. Ma üldjuhul püüan ka igal päeval ühe pildi teha, kuid pahatihti satun hoogu ja siis neid pilte tuleb ikka liig palju. Lõpuks kipun uppuma nende sisse.

helle ütles ...

Sinu kohta sobib siis see vanaaegne nimi - päevapiltnik. Mind häirib tohutult see piltide uputus, aga kui vaja kellelegi, näiteks oma Kanada sugulasele, mõni paberil pilt saata, siis pole võtta. Viimased jäävad kuhugi 10 aasta taha. Lapselapsed ka juba suureks kasvanud vahepeal.
Ilusat uut aastat!

Emmeliina ütles ...

Teravat silma ja kiiksuga pilte uude aastasse!

tegelinski ütles ...

Kaunist aastat! ... meile kõigile :)
Palju pilte on ka minu probleem, viimasel ajal siiski mitte iga päev. Nüüd siis kuu aega, katsun hoida kontrolli all, samas üleliigse kohe ära kustutada.
Aga päevapiltnikuna on tore end tunda!
Järgmine kuu võtan midagi praktilisemat ette, näiteks kappide koristamine ;) Miks mitte, et üks riiul päevas, ja ikka nii, et üleliigne kotti, ja ära. Kuhu iganes, taaskasutusse, ahju või prügikasti. (Unistada ju ikka võib).
Ja valikuliselt võiks lasta ühe albumitäie pilte paberile tellida. Mulle meeldivad fotoalbumid, kuigi kipuvad vist moest juba väljas olema.

Ireen ütles ...

Riiulitäitest ja äravisatavatest asjadest tasub ka pilti teha.

tegelinski ütles ...

Nõus! Ja valikute tegemise juures võiks olla mõni noor nõuandja ;)