Pühapäev, 8. veebruar 2009

Fotojaht: tervislik magustoit

...
Söögitegemisest ei saa minagi ümber ega üle, aga pildistamist väärivaid palasid eriti eksponeerida pole. Nii siis üks vana ja mujal näidatud toidutegemine.
...
Kõik algas sellest...
...
Kooritud ja tükeldatud...
...
Lõpuks kompott ja mahl. Ega kompott polegi oluline, aga mulle meeldib. Virsiku oma on sama hea.
...
Ööseks külmkappi.
...
Läheb jagamisele, jätkub ka homseks.
...
Päris hästi maitseb...

...

Idee on toodud kaasa Pilvi juurest... .
...
Teised ka teevad süüa...
...

4 kommentaari:

Oudekki ütles ...

Näed, maitse-eelistused ikka mõjutavad pildi retseptsiooni. See pilt, kus on kooritud-ja tükeldatud, tundub mulle ka fotona kõige parem, sest see on just see kuju, kus ma seda toitu kõige enam naudiksin. Aga värvid on ka head, niiet, vast ka see mängib oma rolli. toredad!

tegelinski ütles ...

Naturaalne on muidugi parim. Ometigi, kui sellele lisada apelsinimahl ja siis öö läbi laagerdada lasta, tuleb tõeline magustoit, mis sobib ka külalistele pakkuda... koos jäätisega näiteks. Banaani võiks küll pirnidega asendada.

killuke ütles ...

Puuvilja salat, minu lemmik!

Ti:a ütles ...

minu ole ka suur puuviljasalatite sööja. njam njam!

tore seeria!