esmaspäev, 25. oktoober 2010

Mine mine... minemine, tule tule... tulemine

...
Kodust sain loa kaasa. Mine mine.
...
Sadamas nagu ikka - et mulle see ka kohale ei jõua, et sisse tuleb minna uksest, kus peal kiri - v ä l j u m i s e d. Sisenemise reegel selline.
...
Sõit. Naabrid. Kajutinaabrid. Mulle sobis. Kahe noore inimese keskmine vanus ulatus ehk napilt 25-ni. Ja ma ei pidanud ülemisele narile ronima.

Loosipileti ostsin ka. Pakkumise peale. Kruiisijuht jalutas ühe õnnetu allesjäänud piletiga, et kas võtan. Võtan-võtan. Missioonitundest, sest võidulootus on nulli-lähedane. Ma ju testin iga reede teleka ees, kohvrimängus valin o m a kohvri. Tavaliselt seal midagi olulist sees pole. Laeval ei saanud sedagi.

Mõned killukesed nägin ka programmist. Nii minnes kui tulles.


Suurema osa magasin kajutis maha.

Tagasi tulles see magamine enam nii lõbus polnud. Ma pidin üles nari peale ronima. Keegi norskas. Suhtlemine toimus vene keeles. Aga muidu oli kena ikka.

Et kajutis oli kitsavõitu, kohvitasin hommikul Rootsi lauas. Mulle meeldib Rootsimaa ja Rootsi laud. Pikk tee skääride vahel hommikukohvi kõrvale. Ainult et seekord oli tihe lumesadu ja skäärid olid rohkem aimatavad. Aga mõnus oli ikka.

No ja siis see tunnelbana, ma maapealse liiklusega võin hätta jääda, süsteem maa all on aga lihtne ja käepärane. Kui ühest rongist maha jääd, tuleb 10 min jooksul järgmine.

Sellised tulemised ja minemised mul. Väljumistest sisse ja saabumistest välja.
Kaasa, hea inimene, oli autoga vastas.
...

2 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Mulle meeldib Sinu omapärane stiil oma tegemisi kirja panna. Oskaks ise ka...
Rootsi skääride vahel rootsi lauas kohvitada meeldib mulle ka. :o)

tegelinski ütles ...

Tore Sind siin kohata :) ... ehk kohtume ükskord ka Rootsi lauas Rootsi rannikuvetes...