...
Tegin ükspäev purgisuppi. Hea lihtne, eriti kui kiiresti vaja.
Järgmisel päeval, kaasa sõi ahjuliha ja kaalikat, mina kumbagi eriti ei fänna, küll aga hapukapsasuppi. Nii panin eelmise päeva hapukapsa- boršile tassitäie vett ja külmkapist leitud jäägi (Põltsamaa praekapsas) juurde. Väga hea supp jätkuvalt!
Järgmisel päeval kaasa jälle, sõi kaalikat ja ribiliha. Mina vaatasin, et potis on suppi veel... aga kas piisavalt?
Õnneks jääke jätkuvalt, no näiteks väike kausitäis x päeva tagasi ahjus tehtud mulgikapsaid. Kapsas supitilgale lisaks potti, klaasitäis vett juurde. Väga hea sai, ja isegi punakat värvust jagus!
Ja head kapsast paras portsjon veel järgigi.
Nüüd ma ei tea, mis homne päev toob. Kas kartulid mulgikapsaga või jätkuvalt hapukapsaborš? Sest suppi jäi üks sutsakas veel potti, ja kapsast ja liha (ja vett) on jätkuvalt...
Täna veel, panin pool juurde. Ühe paki põhjas oli alko-vaba glögi ja teise põhjas umbes sama palju ploomimahla. Kuna sisetunne oli natuke hangunud, panin ühe potti ja teise juurde. Ja siis muidugi kuumaks*. Sain suure kruusitäie.
Väga soe hakkas, kuigi... kraade oleks võinud näpuotsaga lisada ;)
...
* ei ole kuu maks....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar