neljapäev, 16. veebruar 2023

Abivalmis tehnoloogia

 ...

Ei jõua ära kiita, kui hooliv see IT värk ikka on. Valimissoovitustest ma parem ei räägiks, aga kuidagi ei saa ei üle ega ümber. Kaasal on pult peos tuline, kuna püüab valimistega seotud reklaami kuuldes põgeneda.  Mida kiiremini, seda parem ;) 

Minule pakuti võimalust valijakompassi abil valimispäevaks end poliitika ja võimalustega kurssi viia, et siis juba teadlik valik ja misiganes veel.

Mingil määral tuleb mul tulemusega nõustuda, viimaseks jäi partei, mida ma isegi viimasel võimalusel ei valiks, ja väikese edumaaga esimeseks partei, mida viimasel Riigikogu valimistel valisingi. Ega ma tookord tulemusega rahul ei olnud, Kaia riigikokku ei saanud, kuigi kogus hääli rohkem kui mõni tulevane riigikogulane samast parteist.  Nii et ma seekord ei oskagi valikut teha. Võimalus on valida pingereas järgmine, eks ma vaatan nimekirjadele näkku. Kas on sümpaatseid naisi ;) 

Valimised valimisteks, muud pakkumised on ka. Praegu näiteks on valikus talvesaapad, ja lausa soodukaga. Siin oli lemmiku leidmine tunduvalt lihtsam, ainult et jäin kauaks kohmitsema, sobivad numbrid said otsa. 

Aga tegelikult, mitte sellest kõigest ei tahtnud ma kirjutada. 

Mu tahvel on kiirema mõtlemisega kui mina, ikka tehisintellekt. Blogisse kirjutades või Messingeris suhtlemisel pole mul muud vaja, kui paar-kolm tähte kribada, ja juba pakub õiget sõna. Mõnikord, kasutades mu tähelepanematust,  sekkub mu sõnumisse ja paneb sinna omi mõtteid. 

Abivalmis tehnoloogia.

Mõnikord saan sabast kinni, mõnikord lähevad mõttetud laused teele, eriti Messingeris. Õnneks ei juhtu ainult mul, telefonis saadud sõnumite arhiivis on üks aastast 2015. 

Platsil oli hommikul pildi kiirendama võtnud, arvas et oma selle müütidest vist.

Armas ju! Eriti veel, kui sõnumi tegeliku sisu teada sain ;) 

Lõpuks siis see minu tänulikkus. 

Aitäh, abivalmis tehnoloogia!

Kirjutasin Messingeris prouale (sugulane 75+) vastuseks lühikese lause.

Aga siis mitte.

Enne kui saatmisele klõpsatasin, vaatasin üle. Et kas sai õige.

Seal oli kirjas: mittesittagi

Õnn, et sabast kinni sain ;) 




...

Kommentaare ei ole: