Reede, 30. detsember 2016

Mokteil... näiteks õunamahlast

...
Ega ma enne ei teadnudki, et selline jook nagu mokteil olemas on.

Nüüd siis tean... et kui alkoholiga, siis kokteil.

Kui ilma alkoholita, siis mokteil.

Moctail.

Ja mis kõige huvitavam: mokteil ei pea sugugi külm olema.
Võib vabalt läbi keeta.
Vist lausa peab.
Keetma.
Näiteks õunamahla, millele lisatud igasugust põnevat.

Kaneeli koort.
Kardemoni.
Muskaatpähklit.
Vanillikauna.
Riivitud apelsini koort. 
Mandlisiirupit.

Ja ei pea olema sugugi just õunamahl, misiganes mahl sobib.
Palju maitseaineid annavad joogile jõululise värvingu.
Lusikaga mett klaasipõhja annab tervislikkust juurde.

Enne valamist võiks lasta pisut jahtuda.

Täna hommikul raadiost kuulsin.

Ah jaa, pisut brändit võib juurde valada, ainult et siis pole vist enam mokteil, siis vist juba kokteil.

Coctail.

Nii et pühade jätkuks võiks pisut katsetamist endale lubada!

...
Panen selle    m o k t e i l i    ka tuttavasse teemasse.
"100 head asja"
Viiekümnes.
Huvitavad joogid.
Pidi päris hea olema, Sirje oli teinud  ja andis teada.
Et oli hea.
...

Kommentaare ei ole: