pühapäev, 24. oktoober 2021

2 in 1

 ...

Kui vastupandamatu magusaisu peale tuleb, aga ei ühtegi maiuspala tagavaraks, on lootus, et kuskil kapinurgas mõned pakid lahustuvat kohvi 3in1 ikka leidub. Aeg-ajalt, kui kuskil soodne pakkumine silma hakkab, täiendan varusid.

Rohkem meeldiks isegi 2in1, see pole küll magus, aga saab näiteks meega parajaks timmida. Miskipärast mul kodus neid varusid ei ole. Kohvi siis, mett on küll.

Tänases postituses on siiski valik... kõigepealt 2in1, ja siis 3in1... või isegi 6in1.

2in1 selles mõttes, et eilne päev kokku tänasega, eile polnud jututuju. 

3in1 selles mõttes, et eilsesse päeva mahtus mitu üritust. 

Kõigepealt koolimajas suupisted ja raamatu esitlus, pärast rahvamajas aktus  ja muusikal. 3in1 on isegi liiga vähe pakutud, õige oleks juurde panna veel bankett ja näitus mõisas ning õhtune tordisöömine ning tantsuõhtu. Võiks peaaegu öelda, et 6in1.

Kõik ühes päevas.

Näituse eksponaat

Kui nüüd muusikalist rääkida... siis lugu oli päris päevakohane. Umbes nii, et kõige odavam on korraldada hariduselu, kui kohalik kool lihtsalt ära kaotada. Loos olid lapsed ja õpetajad, mõisakool ja selle Vaim, ja lõpuks muidugi kuri tädi, kes pumba juures. 

Laval oli kogu koolipere... pillimehed ja osa laulukoorist siiski lava ees. 

Ja nagu arvata oli, lahenes olukord parimal võimalikul viisil.

Kevadine esinemine



Kui aus olla, siis õnnestus peaproov juba kevadel ära näha. Sügiseks oli lugu veel lavaküpsemaks saanud. 

100 aastat koolielu on seda väärt, et väärikalt tähistada.

...

Tänase päeva lugu ka... vaatasin Jupiteris ära 6 osa inglaste krimifilmi "Vigil". Öösel millalgi alustasin, hommikul jätkasin ja õhtul jõudsin lõpuni. 

...

2 kommentaari:

Emmeliina ütles ...

Teil on ikka hea! Rakveres jääb järgmisel nädalal kultuurifestival ära, piletid ostetakse tagasi. Kõik mu lootused pimedust kauni muusikaga peletada purunesid. Väike-Maarjas on seltsimaja ja saun suletud. Varsti hakkan telekat vihkama nagu sõltuvussuhte partnerit :)

tegelinski ütles ...

Meie üritus oli ajastatud küll viimasele piirile, nädal hiljem oleks seegi toimumata jäänud.
Aga suhe telekaga on mul ka kummaline, kahe nädala jooksul olen ainult kaks korda lahti teinud. Vaatan Jupiterist filme. Telekas käib mulle lihtsalt närvidele ;)