teisipäev, 14. märts 2023

Päevad sassis

 ...

Kõik sai alguse, kui Vikerraadio eile hommikul reipalt hõikas: "Rõõm teiega jälle kohtuda! Käes on kolmapäev, 13. märts." 

Mis tekitas segadust, sest mul oli ju hambaarstile aeg. 13. märtsil... aga esmaspäeval. 

Õnneks siiski lahenes. Otsustasin, et usaldan kalendrit rohkem kui meediat, ja õigesti tegin. Sain hambumise jälle natukeseks ajaks paremaks. 

Järgmise kohtumise leppisime ka kokku. Tohter pakkus 19. maid, aga mul tiksus kuklas, et 20. maiks oli nagu üks reis broneeritud, ehk pole hea mõte meeleolukaid sündmusi nii lähestikku planeerida, seepärast palusin teha mõni teine pakkumine. Mis, nagu selgus, oli ainuõige otsus. Sõbrants ütles, et reis algab juba 19. mail, ja mitte millalgi õhtul, vaid lausa varahommikul. 

Nii et see asi lahenes ka kenasti, oluline visiit hambaarstile tõsteti nädala algusesse.

Emakeelepäev ja etteütlus olid mul küll meeles, aga jätsin täiesti teadlikult vahele. Pärast seda, kui olin ühe ametliku kirja ära saatnud, ja alles siis ei-tea-mitmendal ülelugemisel avastasin, et sees oli kaks õigekirjaviga, mis etteütlust ma siin kirjutan! 

Ühest emakeelepäeva ettevõtmisest võtsin küll osa. Kirjuta lause raamatust, mida loed, leheküljelt, kus pooleli. Ma lõpetasin hommikul oma poolelioleva raamatu, nii kirjutasin sealt viimase lause. 

Sobib siia lõppu ka.

"Pärast räägime edasi... lõpetan koma on neljapäev koma kell on 10 punkt 50 ja täna on koma kohe vaatan koma on 09 punkt november 2012."


10.03.2023


...

2 kommentaari:

  1. Ma kirjutasin e-etteütlust 10. korda. Algul paberile, ei saatnud ära. Seekord oli mul esimest korda veatu töö. Aga veatuid oli ka üle 400. Mäng mõisa peale küll pole, aga päris tore siiski. Nii kaua teen kaasa, kui veel nokin.

    VastaKustuta
  2. Mul ongi juba kahju, et kaasa ei teinud!
    Aga ehk järgmine kord :)
    10 on ikka väga tubli tulemus, mul heal juhul vast viiel korral.
    Veatu töö on muidugi super-tulemus...

    VastaKustuta